03 Ιούνιος
2ο Books n’ Beer Fest
12:00
Πλατεία Πρωτομαγιάς, Αθήνα
Free

Το βιβλιοπωλείο “Εκτός των Τειχών” θα βρίσκεται στο 2ο books n’ beer fest με τις εκδόσεις του! Σας περιμένει όλους στις 3-5/6 στην Πλατεία Πρωτομαγιάς για πολλές βιβλιο-αναζητήσεις (παρέα με μπύρα φυσικά!)!

 

 

Από τους διοργανωτές:

Σε κάποια απόσταση από τη μουσειακή λογική των εκθέσεων βιβλίου, επιδιώκουμε ένα ζωντανό φεστιβάλ. Πιστεύουμε πως το βιβλίο δεν ανήκει στη σφαίρα του «ιερού», αλλά, αντίθετα, αποτελεί μια βιωμένη και απτή πραγματικότητα· αιτία και αφορμή για ζωηρή και «αφρώδη» κουβέντα.

Από τη συγγραφέα και την επιμελήτρια, τη μεταφράστρια και τους εκδότες, τον τυπογράφο, τον εργάτη του βιβλιοδετείου και τον υπάλληλο που κουβαλάει δεκάδες παλέτες με βαριές κούτες, έως ότου το βιβλίο φτάσει τελικά στα χέρια της αναγνώστριας και του αναγνώστη, χρειάζονται μόχθος, πόνος, αγωνία, απελπισία, ματαίωση, ιδρώτας και λερωμένα χέρια που σχεδόν αφήνουν το αποτύπωμά τους στο κάθε αντίτυπο.

Τα «books n’ beer fest», περισσότερο, θέλουμε να μοιάζουν σαν τρύγος για συγκομιδή βιβλίων, καθώς κλείνει η σεζόν. Χωρίς καμιά ευλάβεια, αλλά με αρκετό διονυσιακό ενθουσιασμό.

***

Το 2ο books n’ beer fest θα διεξαχθεί στην πλατεία Πρωτομαγιάς (Πεδίο Άρεως) κατά το πρώτο ΠΣΚ του Ιουνίου (3, 4 και 5 Ιουνίου 2022).

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή από τις 15:00 μέχρι τις 22:00 και το Σάββατο και την Κυριακή από τις 12:00 μέχρι τις 22:00.

3 μέρες, 63 εκδόσεις, 2 μικροζυθοποιίες, 3 ετικέτες μπίρας, 13 εκδηλώσεις και βιβλιοπαρουσιάσεις, ψιλή κουβέντα και αμέτρητα βαρέλια μπίρας.

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

Ημερομηνία 03 Ιούνιος 2022.
Ώρα 12:00
Μέρος Πλατεία Πρωτομαγιάς, Αθήνα
f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%
    elGreek